Центр Києва завтра перекриють через проведення марафону \ УНІАН

У центрі Києва завтра у першій половині дня буде обмежено рух усіх видів транспорту у зв’язку з проведенням Євромарафону.

Читайте такожНа одній з центральних вулиць Києва частково обмежать рух транспорту

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції. Перекриття руху транспорту буде запроваджено з 9.00 до 15.00 на таких ділянках доріг: вулиця Велика Васильківська — від вулиці Євгена Коновальця до площі Льва Толстого; вулиця Жилянська — від вулиці Антоновича до вулиці Шота Руставелі; вулиця Еспланадна — від вулиці Рогнідинській до вулиці Саксаганського; вулиця Саксаганського — від вулиці Еспланадної до площі Перемоги; проспект Перемоги — від вулиці Гарматної до площі Перемоги в напрямку центру.

Відео дня

Водночас для проїзду будуть відкриті: проспект Перемоги (парна сторона); вулиця Дегтярівська; вулиця Жилянська до НСК "Олімпійський"; вулиця Борщагівська.

Як повідомляє «Київпастранс», 12 травня з 8.00 орієнтовно до 15.30 у зв’язку із проведенням ІV Kyiv Euro Marathon буде змінено маршрути наземного громадського транспорту.

За інформацією КМДА, Kyiv Euro Marathon проходить за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні та посольств держав-членів ЄС. У 2019 році головною метою цього заходу є святкування днів Європи в Україні, демонстрація прихильності спільним цінностям усіх країн континенту, залучення киян до активного способу життя.

За даними організаторів, 12 травня на старті збереться понад 3 тис. бігунів з різних країн світу. У програмі марафону дистанції для будь-якого рівня підготовки: 6 км, 12 км, напівмарафон, марафон, командна марафонська естафета та дитячі забіги. Ще одне нововведення – змагання зі скандинавської ходьби на дистанції 6 км. На фінішерів усіх дистанцій чекають пам’ятні медалі.