Звездан Мітровіч провів в цілому в українських командах близько 12 років / bcbudivelnik.com

Наставник збірної Чорногорії з баскетболу Звездан Мітровіч прокоментував майбутню гру відбору до чемпіонату світу-2019.

За словами тренера, в його команді через травми залишився лише один плеймейкер, повідомляє SportArena з посиланням на Sportklub.rs.

«Ми очікуємо матчі з Україною і Латвією з великим оптимізмом, але без ейфорії. Найбільша проблема — позиція плеймейкера. Нікола Іванович і Огнєн Чарапіч отримали ушкодження і не допоможуть команді. Також травму ноги отримав Нікола Павлічевич, який не зможе тренуватися найближчі три-чотири дні», — сказав Мітровіч в інтерв'ю.

Відео дня

«Ми зіткнулися з ситуацією, що єдиним нашим плеймейкером залишився Дерік Нідам. Але наш оптимізм базується на тому, що у нашої команди дуже багато позитивної енергії і велика мотивація», - додав тренер.

Звездан Мітровіч буде детально вивчати українську збірну, гравців якої знає не з чуток у зв'язку з тривалим періодом роботи в Україні.

«До Києва їдемо тільки за перемогою. Знаємо, що Україна добре грає вдома, тому будемо уважно аналізувати гру. Знаю багатьох гравців суперника, адже тренував їх», - підсумував наставник.

Раніше чорногірський тренер працював в Україні з Хіміком, Кривбасом, Будивельніком і Азовмашем, провівши в цілому в українських командах близько 12 років.

Нагадаємо, що збірна України зазнала серйозних втрат перед вирішальними матчами відбору. Команді з різних причин не допоможуть Володимир Герун та Артем Пустовий.

На даний момент збірна України займає 5-е місце у своїй групі. Для проходу на ЧС-2019 команді необхідно перемагати Чорногорію, Словенію, і розраховувати, що Латвія програє обидва матчі.