24 квітня погода в Україні зіпсується / фото ua.depositphotos.com

У середу, 24 квітня, в Україні знову почнуться опади та здійметься сильний вітер. Про це каже синоптик Наталка Діденко.

"Завтра до нас знову застрибує активний циклон із півдня, який принесе дощі та сильний вітер!" - повідомила вона.

За її даними, в Україні 24-го квітня дощі пройдуть повсюди. Опади будуть помірними та часом навіть значними. У денні години на півдні та сході - без істотних опадів.

Відео дня

"Вітер переважно південно-східний, 5-12 метрів за секунду, місцями штормові пориви до 15-20 метрів за секунду", - повідомляє синоптик.

Температура повітря на півночі та заході становитиме +11...+16 градусів, на решті території буде тепліше, +17...+24 градуси, а на півдні місцями розігріє аж до +25...+28 градусів.

"Кияни! Завтра - знову парасолі, калюжі та міцніше взуття. У столиці у середу очікується дощ та сильний вітер!" - попереджає синоптик.

Температура повітря у столиці, за словами Наталки Діденко, буде не надто низька, вдень передбачається +10...+12 градусів. "Але ж ви пам'ятаєте, що посилення вітру провокує відчуття холоду і емоційно знижує температуру повітря на кілька градусів", - додала експерт.

Коли в Україні нарешті потеплішає - прогноз

Вже наприкінці поточного тижня в Україні очікується поліпшення погоди. З 27 квітня, за прогнозом Укргідрометцентру, заморозки підуть геть, а на південь та схід повернеться справжнє тепло: до +13° вночі і до +25° вдень.

Вас також можуть зацікавити новини: