В Україні завтра буде "термічний острівець", спрогнозувала експерт / фото ua.depositphotos.com

Погода в Україні у Страсну п’ятницю - 22 квітня, трохи зміниться, в нашій країні почне підвищуватися температура повітря.

Максимальна температура завтра буде в межах +12…+16 градусів, повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

За її даними, "свіжішим виявиться термічний острівець" - на території Волинської, Рівненської, Житомирської та частини Київської областей температура становитиме +8…+13.

Відео дня

Експерт додала, що в більшості регіонів очікується хмарно з прояснення, повітря буде насичене вологою, періодично можливі дощі.

Діденко зазначила, що суха погода прогнозується на півдні української держави. Синоптик підкреслила, що надвечір опади припиняться на всій території країни.

"…У Києві 22-го квітня також тепло нарешті почне прокидатися, впродовж дня передбачається +10+12 градусів. Дощ завтра ймовірний, місцями. Може бути рвучким південно-східний вітер, не легковажте здоров'ям…", - додала вона.

Раніше Наталка Діденко спрогнозувала, що у Чистий четвер - 21 квітня, на більшій частині території України температура повітря вдень становитиме +6…+13 градусів, а в Києві очікується до +10.

Вас також можуть зацікавити новини: