Низці областей нашої країни загрожують заморозки, попередили в Укргідрометцентрі / фото pixabay.com

Погода 10 травня в Україні у деяких областях може бути несприятлива, на частині території нашої держави очікуються заморозки, місцями - сильні.

Вночі температура повітря у більшості областей становитиме від +1 до +6, а на узбережжі морів та в Закарпатській області - 5-10 градусів тепла, поділився прогнозом Український гідрометцентр на своїй сторінці у Facebook. За його відомостями, сильні заморозки в Україні на поверхні ґрунту можливі в Луганській, Харківській та Сумській областях - 0-3 градуси.

Синоптики додали, що вдень на більшій частині території держави прогнозується +14…+19 градусів, трохи прохолодніше може бути в Карпатах - від +10 до +15, а тепліше - на південному заході й на півдні - +17…+22.

Відео дня

"Мінлива хмарність. Без опадів, лише вдень в Сумській та Чернігівській областях місцями невеликий дощ. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с, на півдні країни північно-східний, 7-12 м/с", - зазначили в Укргідрометцентрі.

Трьом регіонам нашої держави загрожують заморозки, повідомили синоптики / карта facebook.com/UkrHMC

Яка погода завтра прогнозується в Київській області та у столиці - що повідомлялося

Синоптик Наталка Діденко повідомила, що на Київщині 10 травня у другій половині дня збільшиться хмарність.

За її даними, і в Києві після обіду на небі побільшає хмар, однак істотні опади не прогнозуються. Вночі очікується від +3 до +5 градусів, а вдень температура повітря може становити до +17.

Вас також можуть зацікавити новини: