До кінця тижня Україну охопить потужне потепління / фото УНІАН

Останні дні березня в Україні будуть неймовірно теплими. Очікується, що температура підвищуватиметься до розкішних +20°...+26°. Місцями пройдуть дощі та весняні грози, але вони не вплинуть на температуру. Про це свідчить прогноз синоптика Ігоря Кібальчича.

Погода 28 березня

У четвер, за даними фахівця, невеликі дощі та подекуди грози пройдуть на заході України. На решті території буде без істотних опадів. Вітер буде південно-східний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви сягатимуть 15-20 м/с. Температура повітря вночі +3…+9 °С, вдень +13…+18 °С, а на Одещині та у Криму місцями очікується +19…+22 °С.

Погода 29 березня

У п'ятницю, 29 березня, у більшості областей України, за винятком південної половини, Донбасу та Приазов`я пройдуть короткочасні дощі, місцями з грозами. Вітер буде південний із переходом на західний, 7-12 м/с, вдень по всій країні, крім південної частини, очікуються до 15-20 м/с. Вночі буде +5…+11 °С, вдень +11…+16 °С, а у центральних та південних областях потеплішає до +17…+23 °С.

Відео дня

Погода 30 березня

У суботу, за даними Ігоря Кібальчича, опадів в Україні не передбачається, лише вночі у центральних та південних областях місцями спостерігатимуться тумани. Вітер послабшає до 5-10 м/с. Температура повітря вночі +4…+9 °С, вдень +15…+20 °С, а у західних, центральних та південних областях місцями повітря прогріється до розкішних +21…+25 °С.

Погода 31 березня

Наприкінці місяця в Україні утримається погода без істотних опадів. Вітер буде південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +6…+11 °С, вдень +18…+23 °С, а у південних та місцями центральних областях, а також у центральних районах Криму розігріє аж до +24…+26 °С.

Як довго в Україні триватиме потепління?

Потепління .яке наприкінці березня охопить Україну, триватиме й на початку квітня. Про це каже синоптик Наталка Діденко. За її даними, у найближчій перспективі холоду не прогнозується.

Вас також можуть зацікавити новини: