Ірина Луценко написала заяву про припинення повноважень депутата / УНІАН

Народний депутат від "Європейської солідарності" Ірина Луценко подала заяву про дострокове припинення депутатських повноважень.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Читайте такожДБР має кримінальні провадження, де фігурує Луценко – Труба

Відео дня

"Повідомляю, що подала заяву про дострокове припинення депутатських повноважень. Стан здоров‘я не дає мені можливості працювати у повну силу, а відлежуватись за спинами команди не звикла", - написала Луценко.

Вона додала, що завжди розглядала депутатський мандат як "велику відповідальність і можливість долучитися до розбудови країни".

"Своєю основною місією бачила захист дітей і українських родин, боротьбу з домашнім насильством, захист прав людини", - зазначила парламентарій.

Крім того, Луценко наголосила, що пріоритетом її роботи як народного депутата також був захист державного суверенітету України.

Вона подякувала своїм колегам і однодумцям за підтримку і співпрацю. "Залишаюсь членом команди партії "Європейська солідарність", - додала депутат.

21 жовтня повідомлялось, що чоловік Ірини, колишній генеральний прокурор України Юрій Луценко перебуває в Лондоні, і навчається в престижній школі англійської мови The London School of English.