Балицький "вдарився в паніку" через контрнаступ ЗСУ / скріншот

Гауляйтер Запорізької області Євген Балицький відзначився панікою через контрнаступ ЗСУ й заявив, що українська армія може початися діяти в лічені години. Нагадаємо, що через страх окупанти почали тягати ікону російського лідера Володимира Путіна по окопах

Про це зрадник України розповів в ефірі російського пропагандиста Володимира Соловйова. Балицький заявив, що отримав відповідні дані через розвідку дронами. 

"За інформацією від наших людей у Запоріжжі, Дніпропетровську та інших містах, (де) борються з режимом, а також інформаціями з лінії бойового зіткнення - противник підтягує сили. Ми це бачимо, наші безпілотники проникають на глибину до 150 км на територію противника", - заявив він. 

Він резюмував, що контрнаступ ЗСУ найближчим часом - буде: "Розуміємо, що днями це може статися, це може статися навіть годинами", - вказав він. 

Початок контрнаступу ЗСУ - тривожні знаки для Росії

Нагадаємо, що за останні кілька діб українська влада, а також чиновники зробили кілька кроків, які побічно свідчать про те, що контрнаступ ЗСУ може початися найближчим часом.

Зокрема, ввечері 5 травня цілодобовий режим комендантської години ввели для жителів Херсона. Місто буде закрите на в'їзд та виїзд до 6:00 8 травня. У цей період, протягом 58 годин, українцям заборонено залишати домівки. 

Також заявою відзначився глава ОВА ще однієї "південної" області України Віталій Кім. Він закликав миколаївців ні в якому разі не показувати переміщення техніки ВСУ, зробивши неоднозначний натяк. 

Вас також можуть зацікавити новини: