Едуард Кохан заявляє, що перебуває у Франції законно і не є біженцем / ілюстрація REUTERS

Бізнесмен Едуард Кохан вимагає від видання "Українська правда" та авторів фільму "Батальйон "Монако" 2. Українські елітні біженці на Лазурному узбережжі" спростування інформації, поданої про нього в згаданому вище розслідуванні, адже, за його словами, вона не відповідає дійсності.

Про це йдеться в листі Кохана, надісланому на адресу головного редактора "Української правди".

"В даному відеосюжеті згадується моє ім'я, а також стверджується, що я, Едуард Кохан, начебто маю відношення до української компанії "Євроенерготрейд", більше того є одним із неофіційних бенефіціарів даної компанії. При цьому жодного підтвердження даних висловлювань, а також джерел оприлюдненої інформації автором сюжету не надано", – йдеться в листі бізнесмена.

Відео дня

Кохан стверджує, що він взагалі не є громадянином України та перебуває у Франції на законних підставах, а тому взагалі не є біженцем. Також він спростовує будь-які зв'язки з компанією "Євроенерготрейд".

Лист Едурда Кохана до "Української правди"

"Оприлюднена у відеосюжеті недостовірна інформація щодо мене може негативно вплинути на мої побутові та робочі зв'язки, а також на мою репутацію", – заявив бізнесмен, вимагаючи від авторів розслідування негайного спростування інформації про нього на головній сторінці сайту "Українська правда".

Якщо цього не відбудеться, Кохан має намір звертатися до суду.