Виставка тюльпанів на "Співочому полі" цього року стартувала 25 квітня / фото Марина Григоренко

25 квітня 2024 року на "Співочому полі" на території Печерського ландшафтного парку в Києві стартувала традиційна виставка тюльпанів.

В цьому році до них приєдналися віоли, нарциси, крокуси, іриси та інші багаторічники, які гармонійно поєдналися у квіткові композиції, повідомили на сторінці парку в Facebook. Також екзспозиції доповнили казкові гноми, а ще квіткові фламінго, павичі та вівці. 

Крім того, цього року на території парку з'явилися додаткові зони дозвілля та розширелося меню на фуд-кортах.

Відео дня

Якою вийшла цьогорічна виставка тюльпанів на "Співочому полі", дивіться у фоторепортажі УНІАН.Туризм.

Коли та як працює нова виставка тюльпанів у Києві

Виставка тюльпанів на "Співочому полі" в Києві працює щодня з 10:00 до 20:00 за адресою вул. Лаврська, 31 (біля Києво-Печерської лаври).

Вартість дорослого квитка становить 250 гривень, дитячого – 150 гривень (діти до 3-х років – безкоштовно). Також передбачений безкоштовний вхід для пільгових категорій: пенсіонери (вхід безкоштовний кожного понеділка), люди з інвалідністю 1 та 2 групи, військові. Придбати квитки можна як на вході до парку, так і онлайн.

Коли виставка закриється, наразі в адміністрації парку не повідомляють. Але зазвичай вона триває доти, поки квіти не зів'януть. Цього року, на жаль, це може статися швидше, ніж хотілося, адже навіть вже на четвертий день після старту фестивалю деякі квіти почали відцвітати, ймовірно, через різки перепади температур цієї весни. Тож якщо хочете встигнути помилуватися красою, краще не відкладати похід до "Співочого поля".

Як раніше повідомляв УНІАН, також саме зараз у Національному ботанічному саду імені М.М. Гришка НАН України у Києві триває сезон цвітіння бузку, азалій, рододендронів, магнолій та інших весняних дерев.

Вас також можуть зацікавити новини:

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.