Стаховський виграв перший матч на турнірі в Марселі / btu.org.ua

Українець Сергій Стаховський напередодні програв у фіналі кваліфікації турніру в Марселі. Кривдником українця став француз Констан Лестьенн, який впорався зі Стаховським в трьох партіях.

Для українського тенісиста участь на турнірі могло бути завершено, проте в основну сітку він все ж пройшов. Стаховський потрапив як «lucky loser», і вчора дізнався ім'я свого суперника, яким став все той же Лестьенн, повідомляє SportArena.

Подібних випадків, коли той, хто програв протистоїть переміг на тому ж турнірі — велика рідкість. Не міг приховати свого подиву і сам Стаховський, про що і написав на своїй сторінці в Facebook.

Відео дня

«Побігаємо ще трохи завтра, Констан Лестьенн. Після не зовсім вдалого матчу у мене є шанс взяти реванш. У моїй професійній кар'єрі подібне вперше, я думаю», — написав Стаховський.

Сьогодні українець бився з французом вдруге за два дні. І цього разу йому вдалося взяти реванш.

Цікаво, що якщо у вчорашньому матчі Стаховський відігрався після програної першої партії, то в цей раз дозволив зрівнятися по сетах Лестьенну. Проте вирішальна третя партія залишилася за українським тенісистом.

Примітно, що в 1/8 фіналу український тенісист може потрапити на ще одного француза — Гаеля Монфиса. Молодій людині Еліни Світоліної у першому колі потрібно подолати перешкоду в особі Іржі Веселого.

ATP. Марсель, перший раунд

Констан Лестьенн (Франція) — Сергій Стаховський (Україна) 1:2 (6:7 (4), 6:1, 3:6)