У Києві поїзд "Інтерсіті" на смерть збив людину / фото Дмитро Щерблюк / Інформатор

У Києві на залізничній станції "Фармацевтична" швидкісний поїзд "Інтерсіті" збив чоловіка. Від отриманих травм він помер на місці.

Інцидент стався близько 11:50, повідомляє "Інформатор".

Читайте такожНа Вінниччині військового забила струмом на залізничній колії

Відео дня

За словами чергової по переїзду Ганни Григорівни, який знаходиться поряд зі станцією, вона не бачила, що на рейках сидять люди. У цей момент у бік центрального залізничного вокзалу їхав швидкісний потяг "Інтерсіті+" №725 сполученням Харків — Київ. Машиніст складу побачив людей і почав екстрено гальмувати і подавати звуковий сигнал. На жаль, один з чоловіків ухилитися не встиг.

Друг загиблого Геннадій розповів, що він побачив поїзд далеко, але швидкість його була високою. Дружину померлого і ще одного чоловіка він відштовхнув, а останнього не встиг. У момент зіткнення вся компанія перебувала в стані сильного алкогольного сп'яніння. Після події ті, хто вижив, перебуваючи в шоковому стані, випили ще алкоголю і поснули на сходах платформи.

фото Дмитро Щерблюк / Інформатор

Постраждалий чоловік отримав травми несумісні з життям. Попередньо, він помер від серйозної відкритої черепно-мозкової травми.

На місці працювали медики, патрульні та слідчо-оперативна група. Подробиці інциденту з'ясовуються.

Як повідомляв УНІАН, 5 жовтня в Києві на вокзалі єгиптянинові потягом відрізало ногу.