У столиці обмежать рух вулицею Хрещатик / фото УНІАН

У центрі Києва завтра відбудеться урочисте відкриття Чемпіонату України з ралі, у зв’язку з чим вдень обмежать проїзд вулицею Хрещатик.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської держадміністарції.

Згідно з повідомленням, 13 квітня із 15:00 до 21:00 на Хрещатику відбудеться урочиста частина етапу Чемпіонату України з ралі – ралі «Столиця».

Відео дня

Читайте такожКиїв скували 8-бальні затори: центр міста паралізовано (карта)

У зв’язку із цією подією з 13:00 до 03:00 14 квітня буде заборонено рух усіх видів транспорту для монтажу та демонтажу сценічних конструкцій на Хрещатику – від вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Прорізної.

Як зазначають в КМДА, на час проведення ралі також змінить роботу наземний пасажирський транспорт (маршрути якого проходять зазначеними вулицями).

За інформацією організаторів ралі, у центрі столиці зустрінуться кращі автоспортсмени країни. О 15:00 на головній вулиці міста відкриється виставка спортивних автомобілів, о 19:00 – розпочнеться урочисте відкриття змагання.

Чемпіонат України з ралі – це класичне ралі, яке передбачає змагання екіпажів, на дорогах загального користування, перекритих для громадського транспорту і людей, на час проведення перегонів. Змагання проходять з 1999 року.

Як повідомляв УНІАН, з 13 до 20 квітня у Києві будуть частково обмежувати рух транспорту через проспект Перемоги у зв’язку з демонтажем Шулявського шляхопроводу.