Діти намагалися сховатися від матері з рушницею / Фото hindustantimes.com

У селі Велика Волосянка у Львівській області знайшли тіла двох застрелених дівчаток 6 та 9 років. Їхня матір лежала поруч також зі смертельним вогнепальним пораненням.

Трагедія сталася на території комплексу відпочинку, йдеться в сюжеті ТСН.

Жінка з дітьми жила в тамтешній садибі. За версією поліції, саме вона застрелила доньок, а потім скоїла самогубство. Попередньо відомо, 38-річна жінка стріляла дітям у голову з мисливської рушниці, вони померли одразу. Сталося це близько опівночі.

За інформацією ТСН, діти ще не спали і намагалися втекти від матері. Після розстрілу дітей жінка вистрелила собі у голову. Постріли чули інші відпочивальники, вони і викликали поліцію.

Читайте такожПогрожувала уламком скла: львів'янка "під кайфом" забарикадувалася в аптеці (фото)

Жінка, яка мешкала в цьому помешканні, здійснила вогнепальне поранення своїх доньок в ділянку голови, від завданих поранень вони померли на місці, після чого вчинила самогубство, вистрілила собі в голову, - каже начальник Старосамбірського відділення поліції Сергій Захарчик.

За даними поліції, цей комплекс відпочинку належить матері померлої жінки, тож разом з дітьми вона тут не відпочивала, а жила деякий час.

Поліція підозрює саме матір дітей у скоєному, бо усі постріли зробили з однієї мисливської рушниці, яка була поруч з жінкою. Чи зареєстрована рушниця і якщо так, то на кого - слідчі не розголошують. 

Поки невідомі і мотиви злочину. Чи мала жінка психологічні проблеми і чи стояла десь на обліку, також не розголошують. 

Зранку 30 вересня на території бази відпочинку на Львівщині виявили тіла малолітніх дітей. Їхня матір після скоєного вчинила самогубство. Правоохоронці відкрили кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 ККУ про умисне вбивство з приміткою «самогубство» та п. 1, п. 2 ч. 2 ст. 115 про умисне вбивство.