Чоловік розповсюджував через інтернет порнографічні матеріали із власною донькою / Фото: Нацполіція Вінницької області

У Вінницькій області правоохоронці викрили чоловіка у розбещенні його малолітньої доньки, створенні порнографічної продукції та продажу її через мережу Інтернет.

21 листопада підозрюваного затримано  із залученням бійців спецпідрозділу КОРД, про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Читайте такожСуд Житомира виніс вирок чоловіку, який з 4-річного віку розбещував доньку

Відео дня

В червні 2019 року слідчим управлінням ГУНП на підставі  інформації правоохоронних органів Австралійського союзу щодо розбещення малолітньої дитини, створенні та розповсюдженні у мережі Інтернет предметів порнографічного характеру  було розпочато кримінальне провадження, за ознаками ч.4 ст.301 КК України.

За словами начальника ГУНП у Вінницькій області Юрія Педоса, в ході слідства здобуто докази, що 39-річний мешканець Вінниччини  протягом 2013-2014 рр. розбещував свою малолітню доньку, якій наразі 11 років,  створював відео – та фото-матеріали з ознаками дитячої порнографії та розповсюджував за винагороду через сайти в  мережі Інтернет.

Правоохоронці провели обшуки місця проживання чоловіка / Фото: Нацполіція Вінницької області

За місцем проживання підозрюваного на підставі ухвали суду проведено обшуки, в ході яких вилучено речові докази злочинної діяльності: відеокамеру, фотоапарат, з допомогою яких виготовлялася порнопродукція,  ноутбуки, жорсткі диски, флеш-носії та інші.

Поліція вилучила техніку, за допомогою якою чоловік знімав порнографію / Фото: Нацполіція Вінницької області

Особі повідомлено про підозру, вирішується питання про застосування запобіжного заходу на період досудового розслідування. За такий злочин йому загрожує  позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.