Фотосервіс Reuters в рамках проекту The Wider Image: High noon in a coronavirus-stricken world 31 березня 2020 року зняв, як виглядають різні міста світу о 12:00 за місцевим часом.

Читайте такожКоронавірус перетворив великі міста в США на "безлюдні пустелі" (фоторепортаж)

Загалом, фотографи Reuters зняли близько 30 міст по всьому світу, в тому числі й українську столиці Київ. Також у проекті взяли участь Вашингтон, Єрусалим, Кейп-Таун, Стамбул, Каїр, Гавана, Ухань, Прага та інші.

Відео дня

На більшості фото можна побачити порожні вулиці, водночас фотографи розмістили у кадрі циферблати з позначкою 12:00 - на будівлях, на наручному годиннику чи на мобільному телефоні. У випадку з Києвом - на квітковому годиннику в центрі столиці.

Зазначимо, наразі через пандемію коронавірусу практично всі країни світу вжили карантинні заходи. На вірус COVID-19, який почав поширюватися з китайського Уханю у грудні 2019 року, на сьогоднішній день по всьому світу захворіли майже 900 тисяч людей, померли від нього майже 44 тисячі осіб, а одужали трохи більше 185 тисяч.

Як повідомляв УНІАН.Туризм, раніше у Всесвітній туристичній організації підрахували, як сильно коронавірус обрушить індустрію подорожей.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.

Читайте також: