Незабаром у Києві стане тепліше / фото ua.depositphotos.com

Цього тижня у Києві очікується потепління. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

За даними синоптиків, впродовж найближчих 5 діб погоду Київщини формуватимуть атмосферні  фронти з південного заходу. Через це часом дощитиме, але опади чергуватимуться з періодами більш спокійної погоди із проясненнями.

"Також з середи дещо підвищаться значення температури, набуваючи більш комфортного весняного характеру", - кажуть синоптики.

Відео дня

Зокрема, 25 квітня повітря у столиці прогріється до +18°. 26 числа буде не вище +15°, а 27 квітня - знову температура підвищиться до +18°. Також з четверга стануть теплішими ночі, буде +8°...+11°.

З 25 квітня температура у столиці підвищиться / фото Укргідрометцентр

Погода 23 квітня - прогноз на сьогодні

За даними синоптиків, сьогодні в Україні буде хмарно з проясненнями. Без опадів, тільки на півдні та південному заході країни вранці місцями спостерігатиметься туман.

Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вдень становитиме +11°...+16°, на Закарпатті та у південно-східній частині повітря прогріється до більш приємних +16°...+21°.

На високогір'ї Карпат вдень без опадів, а температура очікується від 0° до +5°.

На Київщині також буде хмарно з проясненнями й сухо. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура по області +11°...+16°, а у самому Києві стовпчики термометрів покажуть +13°...+15°.

Вас також можуть зацікавити новини: