У Києві міські служби усувають пошкодження обладнання на ТЕЦ-5 / фото КМДА

У Києві міські служби усувають пошкодження обладнання на ТЕЦ-5: у Печерському, Голосіївському та Солом'янському районах можуть бути перебої з електропостачанням.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Київської міської державної адміністрації.

Зазначається, що сьогодні сталося пошкодження обладнання на Київській теплоелектроцентралі №5, що розташована на вул. Промисловій.

Відео дня

Читайте такожУ Києві зникло світло на двох станціях метро – ЗМІ

«Наразі відповідні підрозділи комунального підприємства «Київтеплоенерго» працюють на місці для оперативного усунення та відновлення роботи обладнання. Також спільно зі службами ДТЕК Київські електричні мережі здійснюється перепідключення споживачів. Орієнтовний термін виконання робіт - 3 години», - йдеться у повідомленні.

Зауважується, що частина споживачів Печерського, Голосіївського та Солом’янського районів тимчасово залишаються без електропостачання, деякі споживачі - без водопостачання.

Також повідомляється, що в зв’язку з відсутністю напруги в електромережі затримується низка тролейбусних маршрутів. Зокрема, №№ 1, 3, 5, 7, 8, 9, 12, 15, 17, 38, 40, 40к ,42д, 43, 50.

Як повідомляв УНІАН, кілька районів Києва залишилися без світла. Зупинилися тролейбуси, не працюють навіть світлофори. У ТРЦ Ocean Plaza через відсутність світла людей евакуювали з будівлі.