У Борислава Берези підтвердили коронавірус / фото УНІАН

Екс-нардеп Борислав Береза, який раніше заявив про намір балотуватися в мери Києва, повідомив про зараження коронавірусом.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Пам'ятаєте, як у фільмі "Іван Васильович змінює професію" Леонід Куравльов співав "Счастье вдруг в тишине постучалось в двери. Неужель ты ко мне, верю и не верю!"? Так ось до нас теж постукали. Але не щастя, а коронавірус. Загалом, ця хр*нь таки прийшла до у дім, але дітей не зачепила", - повідомив Береза.

Відео дня

Читайте також"Ві г*вно чи що?": кандидати в мери Києва влаштували сварку в прямому ефірі через прізвище (відео)

Тепер, за його словами, його сім'я йде на двотижневу самоізоляцію.

"Всі зустрічі, особиста передвиборча активність і ефіри скасовуються. Хоча... ефіри по скайпу залишаться. А все інше ставимо на паузу. Будемо лікуватися. Ось так через COVID-19 всі плани летять в тартарари...", - написав екс-депутат, закликавши всіх берегти себе.

Хто такий Борислав Береза

Береза був депутатом у Верховній Раді восьмого скликання. Обирався як самовисуванець на одному зі столичних округів. На вибори мера Києва має намір йти від "Екопартії Берези".

Коронавірус у Києві: статистика

За добу у Києві виявили ще 328 нових хворих, 8 осіб померли. Всього за період пандемії, від вірусу померли 369 киян. Підтверджених випадків захворювання COVID-19 на сьогодні в столиці вже 22 143.