У Києві була вбита поліцейська / фото facebook Віталій Губін

 Мотив вбивства поліцейської у Києві, за попередніми даними, не пов’язаний з її службовою діяльністю.

Як повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури, експерти виявили на тілі вбитої численні колото-різані поранення та інші травми.

Попередньою причиною вбивства у прокуратурі вважають раптово виниклий конфлікт між затриманою 37-річною підозрюваною та загиблою.

Відео дня

"Призначено низку експертних досліджень, у тому числі судово-медичних, щодо причин смерті жінки. Також вирішується питання про обрання затриманій запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - зазначили у відомстві.

Читайте такожПонад сорок ножових поранень: жорстоко вбитою в Києві жінкою виявилася старший інспектор кіберполіції-журналіст

Як уточнила на своїй сторінці в Facebook прес-секретар столичної прокуратури Надія Максимець, попередньо, мотив злочину не пов'язаний зі службовою діяльністю загиблої.

Як повідомляв УНІАН, 7 березня близько 03: 00 в поліцію Києва надійшло повідомлення про те, що в Дарницькому районі столиці на вулиці Бажана виявлено тіло жінки з ознаками насильницької смерті.

За даним фактом слідчі столичного главку відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Пізніше в поліції повідомили, що вбитою виявилася поліцейська, а підозрювану в її вбивстві затримали. Відомо, що жінки дружили.