Внаслідок ворожих обстрілів один військовий дістав поранення / фото УНІАН

Від початку сьогоднішньої доби бойовики незаконних збройних формувань Російської Федерації на Донбасі 4 рази порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр Об'єднаних сил у Facebook.

"Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Також була відмічена робота снайперської пари", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожБез батька залишилося четверо дітей: в районі ООС від кулі снайпера загинув сержант Володимир Федченко (фото)

Два обстріли були зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": поруч з Водяним з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, та поблизу Пищевика – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив обстріли неподалік Новотошківського з великокаліберних кулеметів, там же по наших позиціях вівся снайперський вогонь. У районі населеного пункту Оріхове ворог випустив 6 мін зі 120-мм міномету.

Також повідомляється, що внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил дістав поранення.

Як повідомляв УНІАН, протягом доби 27 лютого озброєні формування Російської Федерації шість разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.