Близько 74% власників тварин у Великобританії вмикають своїм улюбленцям музику / goodfon.ru

Шведський стримінговий сервіс Spotify створив плейлисти та подкасти для тварин, які залишаються вдома самі.

Про це повідомляє Reuters.

Читайте такожВласники собак щасливіші, ніж котолюбиЗазначається, що подкасти складаються із заспокійливої музики, історій і приємних голосових повідомлень, які начитали британські актори. Вони мають знизити рівень стресу улюбленця, коли він знаходиться вдома без господаря.

Відео дня

Серед фраз, які тварина може почути, є, наприклад, така: «Я б залишився тут і гладив тебе весь день, якби міг. Я такий щасливий починати кожен день з того, що бачу твою щасливу морду».

Треки для улюбленця вибираються за допомогою алгоритму відповідно до його характеру, для цього сервіс докладно розпитує господаря про його тварину.

У компанії замислилися про створення таких плейлистів після того, як з'ясували, що близько 74% власників тварин у Великобританії включають своїм улюбленцям музику. 42% власників розповіли, що у тварин є власні музичні вподобання. Чверть опитаних розповіли, що їхні чотириногі друзі танцюють під музику.

На спеціальному сайті можна самостійно створити плейлист. Спочатку пропонується вибрати, для якого улюбленця потрібно підібрати музику. Поки в списку є собаки, кішки, хом'яки, птахи та ігуани.

Раніше УНІАН повідомляв, що в Японії створили «розумний» одяг для собак, який визначає їхній настрій.