У Харкові закидали фарбою борди Мураєва / фото t.me/freikorps_org

У Харкові закидали фарбою кілька рекламних бордів екс-нардепа Євгена Мураєва. Сталося це після заяви британського Міністерства закордонних справ про плани Кремля поставити його на чолі окупаційного уряду в Україні після вторгнення.

Фото зіпсованих бордів опублікував Telegram-канал правої організації "Фрайкор".

"Невідомі патріоти нагадують, що про одіозного Мураєва пам'ятають не тільки його кремлівські куратори", – йдеться у підписі до фото.

Відео дня
У Харкові закидали фарбою борди Мураєва / фото t.me/freikorps_org
У Харкові закидали фарбою борди Мураєва / фото t.me/freikorps_org

Ситуацію прокоментував голова громадської організації "Фрайкор" Георій Тарасенко, пише НВ:

"Патріотичні сили завжди вказували на небезпеку пропаганди проросійського телеканалу НАШ і неодноразово звертали увагу правоохоронців на одіозні, ворожі та проросійські заяви його власника Євгена Мураєва. Невідомі патріоти сьогодні в Харкові знищують агітацію потенційного колабораціоніста та нагадують суспільству про небезпеку діяльності таких осіб".

Читайте також"Зовсім новенька": Мураєв відповів на слова глави МЗС Британії та поскаржився на погрозиНагадаємо, у МЗС Британії заявили, що Росія збирається призначити Мураєва головою окупаційної адміністрації після вторгнення в Україну. В офіційному прес-релізі було зазначено, що Кремль розглядає можливість вторгнення та окупації України й сподівається поставити в Києві проросійського лідера.

Мураєв відреагував на цю інформацію заявою, що на цей час знаходиться під санкціями РФ через конфлікт з депутатом від "ОПЗЖ" Віктором Медведчуком.

Вас також можуть зацікавити новини: