У Повітряних силах показали момент знищення ворожого безпілотника / Скріншот

Українські зенітники з командування "Центр" у неділю зранку, 28 серпня, збили черговий ворожий безпілотник. Ціль знищено на південно-східному напрямку.

Про це інформує повітряне командування "Центр".

Варто зазначити, що у складі бойових розрахунків цьогорічні випускники, які вміло та влучно доводять свою навченість, набувають бойового досвіду та разом із прибувшим на підсилення досвідченим особовим складом б’ють ворога, і торують шлях до Перемоги – йдеться у дописі.

За даними Генштабу, всього по Україні за 6 місяців війни "приземлили" понад 840 ворожих БПЛА. Також ЗСУ ліквідували 234 літаки, 148 засобів ППО та понад 200 гелікоптерів.

Раніше повідомлялось, що росіяни отримали "сотні" іранських дронів, які можуть бути використані під час її повномасштабного вторгнення в Україну – попри заклики Вашингтона до Тегерана не робити цього.

Нагадаємо, 24 серпня США оголосила про рекордний пакет допомоги Україні на $3 мільярди, у який зокрема увійдуть бойові дрони Puma та ScanEagle. які допоможуть ЗСУ першими фіксувати супротивника та знищувати точними ударами як вдень, так і вночі.

Вас також можуть зацікавити новини: