REUTERS
 

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Відео дня

«З метою посилення спроможностей СММ ОБСЄ щодо здійснення моніторингу та верифікації режиму припинення вогню, українською стороною СЦКК було запропоновано інспекторам Місії розглянути можливість встановлення веб-камер у районі населеного пункту Авдіївка», - йдеться в повідомленні.

Читайте такожУкраїна назвала умову демілітаризації Широкиного

Крім того, за даними Міноборони, для здійснення більш ефективного моніторингу режиму припинення вогню прийнято рішення про встановлення в районі населеного пункту Піски додаткового посту спостереження української сторони.

В міністерстві також додали, що інспектори СММ ОБСЄ під час відвідування позицій сил АТО в районі населеного пункту Піски мали можливість поспілкуватися з командирами підрозділів Збройних сил України і пересвідчитися у тому, що дії українських військовослужбовців, на відміну від незаконних збройних формувань, спрямовані на безумовне дотримання режиму припинення вогню.

Як повідомляв УНІАН, раніше українська сторона також запропонувала місії ОБСЄ встановити у Широкиному веб-камери для моніторингу за припиненням вогню.