Провайдеров интернета обяжут выдавать детали о нелегальных скачиваниях защищенного авторским правом контента / netnames.com

Про це повідомляє австралійський сайт news.com.au.

Ця угода передбачає тиск на всіх причетних до піратства. Провайдерів інтернету зобов'яжуть видавати деталі про нелегальні завантаження захищеного авторським правом контенту, а також вести спостереження за системними піратами. Витрати на цю діяльність покладуть на самих інтернет-провайдерів. Також вони повинні будуть оперативно видаляти або обмежувати доступ до контенту, розташованому в їх мережах або системах, після отримання фактичної інформації від правовласника про порушення.

Крім того, в документі TPP йдеться про вимогу внести зміни в закони всіх країн тихоокеанського регіону, що полегшить мейджорам переслідування порушників їх прав у судах, включаючи роботу з провайдерами. Переслідування буде залежати від завданих правовласнику збитків, як у рамках уже недоотриманого прибутку, так і з урахуванням майбутніх втрат.

Відео дня

Країни тихоокеанського регіону включають США, Мексику, Канаду, Австралію, Японію, Малайзію, Чилі, Сінгапур, Перу, В'єтнам, Нову Зеландію і Бруней. Повідомляється, що ці 12 країн, сукупний ВВП яких становить 40% від світового, вже обговорили угоду і готові підписати її. Тепер вона має бути втілена в національних законах всіх підписантів. Документ датований 5 жовтня 2015.