Сербського депутата застали за переглядом порно в залі парламенту / колаж УНІАН

Депутат Соціалістичної партії Сербії Звонимир Стевич під час парламентських дебатів про Косово дивився порно на своєму смартфоні. 

Відео на півтори хвилини, на якому чітко показано, як політик скролить порносайт і включає окремі ролики, з'явилося в соцмережах. Як повідомляє сербське видання Nova, все це відбувалося в той момент, коли сербський парламент обговорював європейський план для Косово, а президент країни Олександр Вучич говорив про великий тиск на Сербію. 

Примітно те, що сам Стевич родом з Приштини, столиці Косово. Він обирався депутатом сербського парламенту шість разів, а також обіймав різноманітні посади, пов'язані з Косово (зокрема, був регіональним головою правління Соціалістичної партії Сербії, статс-секретарем в Міністерстві у справах Косово), і зараз є членом Комітету з Косово.

Неналежна поведінка політика викликала бурхливу реакцію в соціальних мережах. На тлі цього Звонимир Стевич подав у відставку, повідомляють сербські ЗМІ.

Скандали з депутатами Верховної Ради

У жовтні 2019 року розгорівся скандал навколо нардепа від "Слуги народу", голови Комітету ВР з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Богдана Яременка. Журналісти сфотографували, як Яременко під час роботи в сесійній залі листувався на сайті знайомств, зокрема, домовлявся про зустріч з дівчиною. Він спершу заявляв, що листування сфабриковане і погрожував журналістам відповідальністю, після – з трибуни ВР перепрошував виборців, свою фракцію і президента Володимира Зеленського та подав у відставку з посади голови комітету. Відтоді комітет очолює інший представник "Слуги народу" Олександр Мережко.

У жовтні того ж року на відео потрапило, як народний депутат від "ОПЗЖ" Ілля Кива в залі парламенту спілкувався з моделлю, яка була підписана в смартфоні як "Юля конкурс краси Одеса", після чого став активно смикати штани в районі ширінки. Жодних наслідків за таку поведінку в залі парламенту для нардепа не було. Наразі Кива знаходиться не в Україні, підозрюється українськими правоохоронцями в держзраді і позбавлений депутатського мандата.

Вас також можуть зацікавити новини: