Підрозділ 'Киянина' із ЗСУ отримав вже восьме авто за сприяння відомого благодійного фонду

Підрозділу "Киянина" з лав Збройних сил України передали чергову машину для виконання бойових завдань на фронті за сприяння Favbet Foundation - відомого благодійного фонду.

Для підрозділу "Киянина" передана вже восьма за рахунком машина від Favbet Foundation і президента фонду Андрія Матюхи, ці автівки допомагають виконувати не лише безпосередньо бойові та логістичні завдання, а й загалом полегшують життя воїнів, розповів військовослужбовець з позивним "Киянин".

"Тому, друзі, поки будуть існувати такі волонтери, організації і такі благодійні фонди, як Favbet Foundation, у ЗСУ буде все необхідне", - підкреслив захисник України.

Відео дня

Раніше повідомлялося, що за сприяння фонду Favbet Foundation з початку повномасштабного вторгнення ЗСУ та інші Сили оборони нашої держави отримали понад 250 машин. У тому числі ударним ротам "Армії дронів" передали 53 нових позашляховиків Peugeot Landtrek.

Також українській армії передали за сприяння фонду більш ніж 130 різних безпілотників, зокрема, ударних. Загальна сума, на яку за сприяння Favbet Foundation надано допомогу захисникам України, становить понад 190 мільйонів гривень.

Довідка УНІАН. Благодійний фонд Favbet Foundation було засновано у 2020 році. Цей фонд, у тому числі підтримує ініціативи у сферах здоров’я, освіти та спортивного розвитку.