"Депутата звичайного" продали за півмільйона доларів / скріншот

В мережі з'явився новий рекламний ролик "Громадянської позиції", в якому олігархам нібито продають народних депутатів. Рекламу опублікував на своїй сторінці у Facebook Анатолій Гриценко.

Творці ролика, судячи з усього, надихнувшись серіалом "Слуга народу", зобразили "політичний аукціон", на якому продаються депутати та цілі депутатські групи. При цьому в ролі покупців "аукціону" очікувано зображені українські олігархи.

"Шановні олігархи, починаємо продаж депутатів. Перший лот - досвідчений депутат. Підвищить тарифи на 30%. Ціна півмільйона доларів", - оголошує ведучий аукціону. Після цього один з "олігархів" піднімає руку і говорить "беру".

Відео дня

"Продано!", - оголошує ведучий.

Після цього покупцям презентують цілу групу з п'яти депутатів під назвою "нові обличчя". За словами ведучого аукціону, вони "заберуть землю в українців" і віддадуть її присутнім на даному заході.

Після цього один з олігархів, за задумом творців ролика, очевидний "косплей" Ігоря Коломойського, втомившись від дрібних лотів, не витримує і каже: "Альо, гараж! Що ти нам впарюєш?". А інший з серйозним виглядом додає: "Де Гриценко?". "Де Громадянська позиція?" - обурюється третій.

Після цього в кадрі з'являється Гриценко на тлі своїх однопартійців без тіні усмішки оголошує: "Громадянська позиція не продається. І Україну продати не дамо".

Нагадаємо, наприкінці червня у мережі з'явився рекламний ролик, в якому Гриценко намагається допомогти "Володимиру Зеленському" виграти шахову партію в "Володимира Путіна". Зазначимо, ролик викликав вельми неоднозначну реакцію користувачів соцмереж і став предметом критики навіть з боку його прихильників і багатьох жартів.