Харківські школярі підуть на осінні канікули раніше \ фото УНІАН

Харківські школярі на тиждень раніше підуть на канікули, щоб стримати поширення коронавірусної хвороби COVID-19.

Про це повідомляє сайт Харківської міськради.

В повідомленні сказано, що осінні канікули у харківських школах почнуться з понеділка, 18 жовтня. Триватимуть вони два тижні.

Відео дня

Зазначається, що рішення почати шкільні канікули на тиждень раніше було прийнято на засіданні Обласної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, щоб стримати поширення COVID-19.

Читайте такожУ Харкові через велику кількість COVID-інфікованих запустили ще одну резервну лікарню (відео)Нагадаємо, за добу у Харківській області виявили 1502 нових випадки захворювання на коронавірус.

Як повідомляв УНІАН, в Україні вчора, 11 жовтня, було зафіксовано 11 тис. 996 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19. За минулу добу госпіталізовано 2 тис. 274 особи, померли від ускладнень хвороби – 352.

За весь час пандемії в Україні захворіли на COVID-19 2 млн 562 тис. 085 осіб, одужали – 2 млн 297 тис. 899, померли – 59 тис. 052.

На сьогодні в Україні 15 областей мають показники поширення COVID-19, що відповідають "помаранчевому" рівню епідемічної небезпеки.

Це Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Запорізька, Луганська, Львівська, Одеська, Сумська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька та Чернігівська області.

Нагадаємо, записатися на вакцинацію вже сьогодні ви можете у свого сімейного лікаря або за телефоном контакт-центру МОЗ 0 800 60 2019. Більше про вакцинацію ви можете дізнатися на сайті vaccination.covid19.gov.ua.