Фото УНИАН

Працівники карного розшуку затримали 57-річного громадянина Австрії, що переховувався від правоохоронних органів на території України. Про це УНІАН повідомили у Департаменті комунікації Національної поліції.

Читайте такожУ Києві затримали чоловіка, який зізнався у вбивстві трьох жінок"Оперативники Департаменту карного розшуку Національної поліції, спільно з працівниками Головного управління Національної поліції у місті Києві, у результаті проведення комплексу оперативно-розшукових заходів встановили та затримали чоловіка, що перебував у міжнародному розшуку", - йдеться в повідомленні.

Встановлено, що в грудні 2016 року 57-річний громадянин Австрії був оголошений у міжнародний розшук за підозрою у вчиненні злочинів передбачених ст. 206, ст. 207, ст. 212 КК Австрії, за фактом вчинення дій сексуального характеру стосовно малолітніх.

Відео дня

"Від компетентних органів Австрійської Республіки було отримано інформацію, що розшукуваний з метою уникнення кримінальної відповідальності у грудні 2016 року втік до України, де і переховувався до сьогоднішнього дня", - повідомили у поліції.

Правоохоронці поінформували, що чоловіка затримали на території житлового масиву Виноградар у Києві.

Наразі вирішується питання щодо його екстрадиційного арешту.