Луценко показав свої сертифікати з лондонської школи англійської / УНІАН

Екс-генпрокурор Юрій Луценко розповів, чим займається після відставки, а також показав журналістам докази того, що вивчав у Лондоні англійську мову.

Читайте такожБільше не депутат: Рада достроково припинила повноваження Ірини Луценко

В інтерв’ю «Українській правді» Луценко повідомив, що використав вільний час після звільнення з посади для особистих справ. На запитання, чим він зараз займається, колишній голова ГПУ відповів:

Відео дня

"Тим, чим і раніше, працюю Луценком. Безробітний – мій офіційний статус як працездатного громадянина. Чим я займаюся? Після відставки трохи полагодив здоров’я, позаймався спортом, а потім вирішив займатися собою і оплатив місячне навчання у Лондоні. При цьому, це було до внутрішніх потрясінь у США. Я вчився чотири тижні в Лондонській школі англійської, правда, про це ніхто не вірить, тому взяв із собою сертифікати: General English і General English Combi".

За словами Луценка, навчання коштувало йому півтори тисячі фунтів на тиждень.

Нагадаємо, 30 вересня стало відомо, що колишній генеральний прокурор Юрій Луценко поїхав у Велику Британію, щоб «підтягнути англійську».

Колишній журналіст і нардеп Сергій Лещенко, який тоді повідомив про це у своєму Telegram, писав, що Луценко виїхав "у самий розпал кризи у зв'язку з імпічментом Дональду Трампу, який спровокувало постачання дезінформації від Луценка на адресу Руді Джуліані".