Пара використовувала свою маленьку доньку для створення порноконтенту / mvs.gov.ua

У Дніпропетровській області сімейну пару, яка використовувала 4-річну дочку для створення порнофільмів, посадили на 12 з половиною років.

Читайте такожУ Києві до 10 років в'язниці засуджено чоловіка за намагання зґвалтувати 10-річну дівчинку

Такий вирок виніс Жовтневий районний суд Кривого Рогу, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ. Ув'язненими виявилися 29-річний чоловік і його 30-річна дружина. З дня затримання сімейної пари, яка заробляла кримінальні гроші на сексуальній експлуатації власної дитини, пройшло більше двох років.

Відео дня

"Вихідці з Кавказького регіону знімали статеві акти з 4-річною донькою та продавали порнографічне відео "клієнтам" за криптовалюта. Для розсилки "пропозицій" фігуранти використовували месенджер, також влаштовували платні онлайн-трансляції", - йдеться в повідомленні.

Під час обшуку в квартирі, яку пара знімала в Кривому Розі, вилучили мобільні телефони, комп'ютерну і відеотехніку, що використали для створення і поширення порнографічного контенту , а також "фільми".

У порнографію залучили дитину власні мати і батько / mvs.gov.ua

Пару підозрювали в скоєнні злочинів за статтями "Торгівля людьми", "Згвалтування", "Сексуальне насильство", "Розбещення неповнолітніх" і "Виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів".

Як повідомляв УНІАН, подружню пару затримали в червні 2018 року на Дніпропетровщині.