Млинці з ікрою рецепт / фото ua.depositphotos.com

Млинці з ікрою - це традиційний рецепт російської кухні і прекрасна святкова закуска до Масляної. Червона ікра вважається делікатесом, що робить цей повсякденний рецепт млинців більш святковим. У таку начинку крім ікри можна за бажанням додати рибу, вершковий крем або м'який сир.

Млинці з червоною ікрою

  • Ікра червона - 200 г.
  • Пшеничне борошно - 200 г.
  • Яйця - 2 шт.
  • Молоко - 1 л.
  • Цукор - 60 г.
  • Соняшникова олія - 40 г.
  • Сіль - 0.5 ч. л.

У мисці змішати сухі інгредієнти: борошно, цукор і сіль. Додати яйця і збити міксером до однорідності інгредієнтів. Влити молоко і збити суміш міксером. Поступово вливати молоко в тісто і перемішувати міксером. Додати в тісто соняшникову олію. Сковорідку розжарити на вогні, влити трохи олії і зменшити вогонь до середнього. Смажити млинці півхвилини з кожного боку.

У центр кожного млинця викласти чайну ложку ікри. Загорнути млинець навпіл два рази, щоб вийшов трикутник, або згорнути рулетиком. За бажанням додати м'який сир, червону рибу або сметану.

Читайте також інші рецепти:

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram