У Росії 10 серпня прогриміли нові вибухи / скріншот

Вранці у середу, 10 серпня, в російському Єйську прогриміли вибух, і спалахнула пожежа на території, де зберігалися нафтопродукти.

Очевидці публікують в мережі фото та відео з клубами чорного диму.

Як відомо Єйськ розташований практично навпроти Маріуполя. Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко натякнув, що "така раптова пожежа може бути абсолютно не раптовою" , і пояснив чому:

Відео дня

"У російському Єйську, що майже навпроти Маріуполя через Азов за 30 кілометрыв, раптом теж "бавовна" зранку. Палає нафтосховище. Напевно, теж хтось невдало кинув недопалок. Нагадаю, що Єйськ – те ж місто, звідки планують завозити БК (боєкомплекти) у Маріупольський порт. В Єйську, крім порту, є вантажний авіатермінал".

Вибухи на аеродромі РФ в Криму 9 серпня

Нагадаємо, 9 серпня, в тимчасово окупованому Криму прогриміла серія вибухів на російській військовій авіабазі" Саки " в Новофедорівці. Саме з цієї авіабази ворожі літаки летіли бомбити Запорізьку, Миколаївську та Херсонську області.

У Міноборони України прокоментували вибухи, зазначивши, що не можуть встановити причину загоряння, проте вкотре нагадали про правила пожежної безпеки та заборону куріння у невстановлених місцях.

У Міноборони Росії заявили, що вибухи сталися через те, що здетонували боєприпаси. Повідомлялося про постраждалих і одного загиблого.

Вас також можуть зацікавити новини: