Favbet Foundation передав бійцям ЗСУ на фронт ще три позашляховики

Благодійний фонд Favbet Foundation передав бійцям ЗСУ на передову ще три автомобілі, повідомили представники фонду.

Повнопривідний пікап Nissan Navara та два позашляховики Nissan X-Trail надійшли в розпорядження підрозділів, які тримають оборону і виконують бойові завдання на сході країни.

Як повідомлялося, з початку повномасштабного вторгнення Збройні Сили та інші Сили оборони країни отримали вже 280 автомобілів за сприяння Favbet Foundation, у тому числі 53 нових пікапи Peugeot у межах проєкту "Армія дронів" президентської фандрайзингової платформи UNITED24.

Відео дня
Favbet Foundation передав бійцям ЗСУ на фронт ще три позашляховики

Фонд Favbet Foundation є активним учасником проєкту "Армія дронів" Міністерства цифрової трансформації. Він зокрема є одним із найбільших донаторів проєктів UNITED24 із закупівлі FPV-дронів.

Favbet Foundation передав бійцям ЗСУ на фронт ще три позашляховики

Також за сприяння фонду до передових підрозділів ЗСУ надійшли 650 дронів різного типу, в тому числі ударного.

У лютому 2024 року компанія приєдналася до великого збору на 35 безпілотних човнів для СБУ від UNITED24, monobank, Сергія Стерненка та Ігоря Лаченкова. Морський дрон, який буде придбано за донат компанії у розмірі 10 млн грн, отримає назву "Фаворит".

Крім того, за сприяння Favbet Foundation Силам оборони надано сотні одиниць спеціальної техніки: тепловізорів, дальномірів, прицілів, систем зв’язку та радіоелектронної боротьби для протидії ворожим дронам.

Загальна допомога ЗСУ за сприяння Favbet Foundation станом на січень 2024 року склала вже понад 300 млн грн.