ЗСУ контролюють противника на лінїї зіткнення на Донбасі / facebook.com/pressjfo.news

Протягом минулої доби, 22 квітня, збройні формування РФ на Донбасі 14 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув та три українських бійці отримали поранення.

Читайте такожВнаслідок мінометного обстрілу на Донбасі загинув український боєць

Як повідомляється у ранковому зведенні штабу ООС, противник двічі застосував заборонене Мінськими домовленостями озброєння – міномети калібру 82 мм. Ворог також обстрілював українські позиції з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, автоматичної стрілецької та снайперської зброї.

Відео дня

Жоден обстріл противника не залишився без адекватної відповіді Об'єднаних сил. За даними розвідки, 22 квітня трьох окупантів було знищено, ще сім – поранено. Також військовослужбовці Об'єднаних сил за допомогою протитанкового ракетного комплексу знешкодили ворожу бойову машину піхоти.

Від початку поточної доби противник здійснив один обстріл позицій ОС біля населеного пункту Гнутове. Ворог бив з мінометів калібру 120 мм, станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Втрат серед військовослужбовців ОС немає. На обстріл противника українські військові дали адекватну відповідь. Втрати окупантів уточнюються.

Напередодні у мережі з'явилося відео, на якому злітає у повітря ворожа БМП-1 на Донбасі. Це - робота бійців полку "Азов".