Ліквідація Володимира Завадського підтверджена / колаж УНІАН з фото "OSINT Бджоли" і ua.depositphotos.com

Російський генерал-майор Завадський Володимир Васильович, який був заступником 14-го армійського корпусу армії РФ, таки ліквідований.

Відомості про ліквідацію ворожого генерала підтвердили в Міжрегіональній громадській організації випускників Московського вищого військового командного училища ім. Верховної Ради Російської Радянської Федеративної Соціалістичної Республіки "Кремль" (це училище Завадський закінчив), пише видання "Новини Донбасу" в Telegram.

Завадський у 2022 році командував Таманською дивізією і під час контрнаступу Збройних сил у Харківській області нібито був поранений і втік з міста Ізюм (це місто від супротивників звільнили 10 вересня минулого року), повідомляє "OSINT Бджоли" у месенджері.

Відео дня

Хто такий Володимир Завадський - що відомо про російського генерал-майора

Він народився 11 січня 1978 року у місті Новочеркаськ Ростовської області, закінчив кілька військових училищ, і в 2010 завершив навчання у Загальновійськовій академії збройних сил РФ. Потім був командиром мотострілецького взводу, роти й батальйону. Мав орден "за мужність".

Журналісти дізналися, що портрет молодого Завадського використовували для створення реклами служби в армії РФ за контрактом.

Генерал-майор Володимир Завадський став "зіркою" реклами / фото "OSINT Бджоли"

Завадський одружений, його дружина - Оксана Василівна. Наприкінці вересня 2022 року розслідувачі опублікували адресу, за якою вона проживає, - місто Наро-Фомінськ Московської області, вул. Маршала Куркоткіна, буд. 4, кв. 56Д. у Завадського з дружиною два сини - Михайло, 2011 року народження, та Дмитро, 2003 р.н. Журналісти з'ясували, що старший син став курсантом Тверського суворовського військового училища.

Цікаві новини України щодо війни - сьогодні це варто знати

28 листопада офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан, відомий під позивним "Штірліц", поділився, що, можливо, ліквідовано Володимира Завадського. За попередніми відомостями, вдень 28 листопада ворожий високопоставлений офіцер знищений у результаті підриву на міні.

Варто зазначити, що Росія за час повномасштабної війни в Україні вже втратила величезну кількість живої сили, в тому числі й офіцерів. Загальні втрати РФ на 29 листопада на нашій землі становлять приблизно 327 580 окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: