Перемир'я на Донбасі триває з обстрілами / фото УНІАН

На Донбасі упродовж минулої доби було зафіксовано два обстріли з боку російських найманців.

Про це йдеться у ранковому зведенні прес-центру штабу ООС.

Вогонь ворог вів з підствольного гранатомета в районі Мар'їнки та зі стрілецької зброї неподалік Широкиного. "Оскільки, як і в попередні дні, постріли були провокативними, то наші військовослужбовці на них не реагували та вогонь у відповідь не відкривали. Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат та поранень немає", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожУ Зеленського зазначили, що більшість жителів ОРДЛО не притягнуть до відповідальності після деокупації

Сьогодні в районі ООС також не спостерігається тиша - зафіксовано одну збройну провокацію ворога. "Так, неподалік Мар’їнки з боку збройних формувань РФ пролунало кілька неприцільних черг зі стрілецької зброї. На провокативні постріли ворога українські захисники вогонь у відповідь не відкривали", - уточнили у штабі, додаючи, що на інших ділянках фронту спостерігалася тиша. 

Перемир'я на Донбасі: що відомо

  • З опівночі 27 липня на лінії розмежування в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі діє режим повного і всеосяжного припинення вогню.
  • Домовленість про перемир'я була досягнута учасниками Тристоронньої контактної групи (Україна, Росія, ОБСЄ) щодо врегулювання ситуації на Донбасі 22 липня.
  • У РНБО днями заявили, що режим тиші на Донбасі зберігається вже понад два тижні.