фото: УНИАН

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав під час міжнародного Форуму "Крим – це Україна. Анексований півострів між минулим і майбутнім".

"Ми не повинні допустити на рівні міжнародної спільноти визнання цієї території замороженим конфліктом. У нас не заморожений конфлікт, у нас існуючий конфлікт, де окупували нашу Батьківщину, де знаходяться наші громадяни", - підкреслив депутат.

Читайте такожГоловною передумовою реінтеграції Криму є випереджальний розвиток економіки України – Порошенко

Відео дня

На його думку, в цій ситуації всі країни повинні боротися за цих людей так, як вони борються за своїх громадян, коли ті потрапляють у заручники. "Так, якщо б їхніх солдатів захопили десь в Уганді. Чи американських громадян захопили, наприклад, у Колумбії. Це заручники світу, тому що їх доля, їх робота безпосередньо впливає на світ в цілому", - сказав Логвинський.

Він наголосив, що світова спільнота і Україна повинні "зробити максимум" у питанні Криму.

Читайте також"З квітучого курорту у військову базу": Порошенко розповів, як РФ перетворила Крим в ядерно небезпечний півострів

Довідка УНІАН. Росія в березні 2014 року після введення військ анексувала український Крим, організувавши "референдум" по його самовизначенню.

18 березня 2014 року в Кремлі був підписаний так званий "договір" про прийняття до складу РФ Криму і Севастополя.

Країни Заходу не визнають анексію Криму і запровадили санкції проти Росії.