Щербаков розповів Дудю про свою тещу, яка підтримує президента РФ Путіна / скріншот

Російський комік і резидент шоу "Stand Up" Олексій Щербаков вважає, що громадяни Росії у всіх бідах звинувачують кого завгодно, але тільки не президента Росії Володимира Путіна.

Таку заяву комік зробив у новому інтерв'ю "вДудь".

«У мене жарт був такий, я виходжу і кажу: "У мене перший політичний жарт з'явився про Путіна, за який мені нічого не зроблять. Готові?" Всі такі "Так!" Я кажу: "Так, хто за Путіна, поплескайте". І тиша. І я такий: "Ось бачили, і ніхто мені нічого не зробить". І він спрацював два рази в житті в великих залах», - поділився комік.

Читайте такожУ Росії поліція розгледіла у прізвиську х***о натяк на Путіна та оштрафувала активіста

У той же час в інших великих залах «за Путіна», за словами Щербакова, плескає більша частина залу.

Також комік привів у приклад свою тещу, яка підтримує президента:

"Кожен раз вона включає новорічну промову. Ми з тестем сидимо: "Давай, лапши нам новенької навали", а вона: "Так, вистачить президента мого чіпати". Я не знаю, що повинно змінитися. Адже вона теж працює в поліклініці, медсестрою, все бачить, але хто винен? Головний лікар винен. "У нас Людку вигнали". Ну так, не Путін же Людку вигнав, просто прийшло розпорядження всіх звільнити. Все в л**ні, все видно, але чомусь не розуміють люди досі. Повинен Путін прийти і сказати "Я вас ненавиджу", тоді вони такі "Ааа... ось воно що". Не знаю, все влаштовує. Ось вона каже, грошей немає, пенсії немає. А хто винен? "Не знаю, не Путін точно, він робить все, щоб було добре", - розповів Щербаков.

Як повідомляв УНІАН, у Росії запропонували перейменувати посаду президента в «верховного правителя».