У лікарні Овруча запрацювало приймальне відділення

В Овручі на Житомирщині відкрилося після реконструкції, що тривала 10 місяців, приймальне відділення міської лікарні. 

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко. 

Модернізація приймального відділення лікарні відбулася за програмою президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Відео дня

Нове приймальне відділення обладнано комп’ютерним томографом, цифровим рентгеном та апаратом УЗД. На закупівлю цієї техніки витрачено майже 20 млн гривень із державного бюджету.

Читайте такожВ Україні вперше запроваджують комплексну програму здоров'я для всіх вікових груп - ОП«Сучасна медицина — це і сучасні приміщення, які облаштовані таким чином, що дістатися до лікаря може будь-хто, незважаючи на стан здоров’я і фізичні властивості. Це й сучасне обладнання, з яким працюють медичні працівники. Це й просто комфортна атмосфера у закладі, доброзичливому для пацієнта. Для нас украй важливо, щоб лікарні розвивались, оновлювались та отримували сучасну апаратуру», — зазначив Бунечко.

Скористатися послугами нового приймального відділення в Овручі вже можуть 70 тисяч жителів місцевої громади та об’єднаного Коростеньського району Житомирщини.

Нагадаємо, заступник голови Офісу президента, координатор програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко раніше поділився планами щодо будівництва та реконструкції упродовж цього року 177 сучасних приймальних відділень по всій країни.