Лисенко / УНИАН

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на брифінгу в Києві повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу внаслідок бойових дій 3 українських військовослужбовців загинули, 12 – отримали поранення. Найбільші втрати сили АТО понесли на Донецькому напрямку", - сказав Лисенко.

Читайте такожУ штабі АТО підтвердили використання бойовиками фосфорних бомб

Відео дня

За його словами, на Маріупольському напрямку єдиною точкою зіткнення залишається с. Широкіно. Противник застосовує широкий спектр озброєнь – від стрілецької зброї до 122-мм гармат.

На Донецькому напрямку ситуація залишається найскладнішою. Вчора бойові дії на західних околицях Донецька активізувалися після опівдня. Противник веде надзвичайно щільний вогонь зі ствольної артилерії, 120-мм мінометів, танків. Окрім стрільби з бойових позиціях сил АТО, терористи «ДНР» вели вогонь зі 122-мм гармат по житлових кварталах Авдіївки, Опитного та Водяного, внаслідок чого є постраждалі серед цивільних: загинула 1 людина, а ще 2 – отримали осколкові поранення, повідомив Лисенко.

Раніше УНІАН повідомляв, що за минулу добу ситуація в зоні АТО не піддалася істотним змінам і продовжує залишатися напруженою.