REUTERS

Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це Путін сказав на розширеному засіданні колегії Міністерства внутрішніх справ Росії.

«У нас мільйони мігрантів, перш за все, звичайно, з республік колишнього Радянського Союзу. Потрібно зробити так, щоб і вони жили в нормальних умовах, працювали там, де їх беруть на роботу, щоб вони виконували закон Російської федерації, традиції народів, серед яких вони живуть, і так, щоб це не створювало проблем на ринку праці у нас, в Росії, щоб не викликати роздратування громадян Російської Федерації», - сказав Путін.

За його словами, це дуже тонка, специфічна, але надзвичайно важлива робота, яка важлива для економіки і соціальної стабільності.

Відео дня

Читайте такожУ ЄС відреагували на початок виведення путінських військ із Сирії (відео)

«Прошу забезпечити тісну взаємодію усіх зацікавлених структур та оперативне вирішення питань, пов'язаних з виявленням і припиненням правопорушень у цій сфері», - сказав Путін.

Читайте такожСитуація з біженцями на кордоні Греції та Македонії може вийти з-під контролю

«Ми бачимо з вами, що діється на кордонах Євросоюзу. У нас немає такої гострої проблеми, слава богу, у тому числі завдяки вашим зусиллям. Але і не можна допустити, щоб щось подібне у нас відбувалося», - додав він.

Як повідомляв УНІАН, за даними ФМС, на кінці 2015 року в РФ знаходилося 2,642 млн громадян України, з них 1,038 млн покинули східні області України через бойові дії.