Сьогодні в Україні буде тепло і сухо / фото dae jeung kim / Pixabay

У суботу, 30 березня, погода в Україні різко покращиться. Дощі покинуть територію країни, очікується лише мінлива хмарність, а на північному заході буде ясно і безхмарно. Температура також підвищиться: у більшості областей буде +16°...+20°, а на заході та в кількох прилеглих областях повітря прогріється до +21°...+24°. Про це повідомляє Погода УНІАН.

На заході України сьогодні буде найтепліше. Тут повітря прогріється до +21°...+24°, очікується невелика хмарність, місцями буде ясно і безхмарно.

У північній частині країни тепло розподілиться нерівномірно. На Житомирщині повітря прогріється до +22°, а на решті території буде +16°...+19°. Мінлива хмарність.

Відео дня

На сході України сьогодні також буде мінлива хмарність. Без опадів. Стовпчики термометрів протягом дня покажуть +16°...+18°.

У центральній частині України сьогодні буде невелика хмарність. У Житомирській області та на півдні Дніпропетровської температура підвищиться до +20°...+22°, на решті території буде +16°...+19°.

На півдні України очікуються температурні контрасти. В Одеській області буде +14°, а в інших областях термометри покажуть +18°...+20°.

30 березня опадів в Україні вже не буде / фото УНІАН

Прикмети погоди 30 березня

Якщо собака завив, потрібно звернути увагу на його хвіст. Опущений хвіст - до поганої погоди, піднятий догори - до потепління.

Вас також можуть зацікавити новини: