8 травня погода в Україні зміниться / фото Pixabay

Найближчої ночі в Україні будуть заморозки. Вдень 8 травня вже буде сухо, опади підуть геть, але температура знизиться. Про це розказала відомий синоптик Наталка Діденко.

Так, за її даними, заморозки ймовірні на півночі та заході України, а у ніч на 9 та 10 травня заморозки поширяться на більшу частину нашої країни, окрім півдня.

Температура повітря коливатиметься в межах +13...+18 градусів й тільки на крайньому півдні та на Закарпатті місцями повітря прогріється до +20...+22 градуси.

Відео дня

"Антициклон із північного заходу Європи відсуває опади з нашої території, тому дощі на півдні та сході затримаються лише найближчої ночі, а вдень 8-го травня та впродовж 9-го травня переважатиме повсюди суха погода", - повідомила Наталка Діденко.

Погода у Києві - прогноз синоптика

У Києві, за прогнозом синоптика, найближчої ночі буде +2...+5 градусів, на околицях можливі заморозки. Завтра вдень +13...+15 градусів. "Не спекотно, одягайтеся трохи тепліше. Дощів не передбачається", - повідомила Наталка Діденко.

Заморозки в Україні - що відомо

Найближчі три ночі в Україні будуть заморозки на поверхні грунту. Ночі 9 та 10 травня на Чернігівщині, Сумщині та Харківщині будуть найхолоднішими впродовж тижня, і саме ці ночі можуть бути найбільш згубними для місцевих культур, оскільки заморозки прогнозуються не лише на поверхні ґрунту, а й у повітрі.

Вас також можуть зацікавити новини: