Гордон висловився про Путіна / скріншот

Російський диктатор Путін - це літня людина, яка провела більшу частину свого життя в СРСР, в її голові міцно усталилася радянська ідеологія, замішана на мільйонах жертв.

Про це заявив журналіст Дмитро Гордон в інтерв'ю Василю Голованову.

"Путін, напевно, ностальгує за часом, коли був молодий і подавав надії, як йому здавалося, будучи офіцером КДБ. Що він хоче побудувати? Я думаю, він сам до кінця цього не розуміє, тому що його головна історія - це влада. Він чіпляється хаотично, істерично за владу, він хоче залишитися там, в цих імперіях владних. Він просто думає розширити склад Росії", - вважає журналіст.

Відео дня

За його словами, диктатору точно не вдасться відновити Радянський союз.

"Ну не буде там вже точно Прибалтика, Азербайджан, що вже говорити про Україну. Максимум, на що він може розраховувати - це Союзна держава з Білоруссю. Але думаю, що Лукашенко не дуже горить бажанням бути губернатором Білорусі. І то не зрозуміло, може йому і не дадуть їм бути. Тому, я думаю, що в голові Путіна великий бардак, він не розуміє, що відбувається в світі, тому що йому, судячи з усього дають ту інформацію, яку він хоче чути. І це грає з ним злий жарт, я думаю, він не розуміє до кінця конфігурацію, яка на сьогодні склалася в світі", - висловився Гордон.

"Він живе в придуманому ним самим світі, його мета сьогодні - принести біди українському народу. Горе, страждання, розруху, з чим він успішно справляється", - додав Гордон, спрогнозувавши, що в найближчій перспективі Путін отримає по заслугах.

Раніше Гордон показав фотографію оголеної співачки Наташі Корольової та словесно її принизив.