Своє звільнення клерк опротестував у Комісії з трудових відносин / businessman.ru

В Ірландії державна установа звільнила клерка за прогул 400 робочих днів протягом двох років без поважної причини. Чоловік оскаржив звільнення.

Про це пише Lenta.ru з посиланням на Independent.

Читайте такожВигідна помилка: у США банк випадково перерахував понад 100 тисяч доларів подружжю (відео)Погану відвідуваність клерк пояснив стресом, депресією та особистими трагедіями. Він пообіцяв переглянути свою поведінку і попросив дати йому шанс. За словами адвоката чоловіка, його лікар заявив, що ірландець страждав від поганого настрою і тривожності.

Відео дня

Зазначається, що у 2018 році працівник з'явився в офісі 10 разів, а до цього пропустив 400 робочих днів протягом 2016 і 2017 років. 9 березня 2018 року організація звільнила працівника за прогули та не надання лікарняних листів.

Своє звільнення клерк опротестував у Комісії з трудових відносин.

Представник комісії Дэвнет О Дрісколл постановила, що рішення про звільнення було прийнято правомірно. Водночас в установі визнали, що «відсутність співробітника на місці не відстежували так ретельно, як повинно було б у цьому випадку».

Співробітник працював в організації з 2006 року і за цей час багато разів не виходив на роботу, при цьому ніколи не надаючи лікарняні. В результаті йому заплатили 19 тисяч євро за ті дні, коли він фактично не працював.

Як раніше повідомляв УНІАН, астролог розповів, які знаки Зодіаку роботодавці не хочуть брати на роботу.