Наприкінці квітня Amazon відзвітував про фінансові результати за 2020 рік / фото REUTERS

Онлайн-рітейлер Amazon провів розміщення облігацій на $18,5 млрд.

Читайте такожBloomberg дізнався, що Джефф Безос замовив вітрильну яхту за $ 500 мільйонівЯк повідомляє Bloomberg з посиланням на джерела, це найбільший продаж бондів за історію компанії. Термін обігу найдовшого боргового паперу - 40 років.

Розміщенням паперів займаються такі банки, як Citigroup Inc., JPMorgan Chase & Co., Morgan Stanley and Wells Fargo & Co, повідомило видання. Залучені кошти підуть на загальні корпоративні цілі, в тому числі екологічні та соціальні проекти. Як зазначає Bloomberg, раніше Amazon планував продаж акцій на суму в $15 млрд, передає kommersant.

Відео дня

Наприкінці квітня Amazon відзвітував про фінансові результати за 2020 рік. Чистий прибуток компанії склав $26,9 млрд, перевищивши її обсяг за три попередні роки.

Джефф Безос в Amazon: що потрібно знати

Джефф Безос очолював Amazon з моменту заснування компанії в 1994 році.

Він займає перше місце в рейтингу найбагатших людей світу Forbes Real-Time, який оновлюється в реальному часі. Його статок оцінюється в 196,2 млрд доларів.

У серпні 2020 року Джефф Безос став першим мільярдером в історії, чиї доходи досягли 200 млрд доларів, але незабаром знову знизилися. За даними Forbes, за минулий рік статки мільярдера збільшилися на 67,5 млрд доларів.

3 лютого 2021 року з'явилася інформація про те, що Безос вирішив покинути пост гендиректора організації в третьому кварталі 2021 року.

Станом на 16 квітня 2021 року кількість підписників сервісуAmazon досягла рекордної позначки.