Кандидатура Ткаченка розглядається на посаду голови КМДА / фото УНІАН

Президент Володимир Зеленський заявив, що розглядає кандидатуру народного депутата з фракції "Слуга народу" Олександра Ткаченка на посаду голови Київської міськдержадміністрації.

Про це він сказав під час прес-марафону.

Читайте такожЗеленський поспілкується з Кличком перед його звільненням

Відео дня

"Розглядається ця кандидатура (Ткаченка - УНІАН). Окрім нього, я нікого ще не бачив, але є ще дві людини, з однією я ще не зустрічався, а з другою я, чесно кажучи, не готовий (зустрітися - УНІАН), тому що в минулому у нього є не дуже доброчесні дії, тому я не розглядаю цю людину", - зазначив він.

Як повідомляв УНІАН, 12 вересня Ткаченко заявив, що у партії «Слуга народу» ініціюватимуть дострокові вибори мера столиці і депутатів Київради.

19 вересня, після того як депутати Київрада вкотре не змогли зібратися на сесію, Київський міський голова Віталій Кличко звернувся до Верховної Ради з ініціативою розпустити Київраду VIII скликання та призначити дострокові місцеві вибори у столиці.

3 жовтня Верховна Рада ухвалила в першому читанні проект закону про місто Київ - столицю України (№2143-3), ініційований групою депутатів від «Слуги народу».

Того ж дня Ткаченко відмовився коментувати чутки про можливість очолення ним КМДА.